keskiviikko 24. helmikuuta 2010

Loppurutistus


Kaudesta 2009-2010 on pelaamatta 3-6 matsia joukkueesta riippuen.
Lepyllä on kuusi peliä jäljellä ja niistä viisi pelataan tiukassa tahdissa kahden viikon aikana. Ja viikko siitä eteenpäin on vielä viimeisenä otteluna peli BCHukkia vastaan.
Tässä vaiheessa B-lohkon voittoon on mahdollisuus vain kolmella joukkueella, PuB:lla, LePyllä ja Seniorseilla. Seniorseillakin lohkovoitto edellyttäisi sitä, että PuB ja LePy jakaisivat voitot tasan kahdessa vielä pelaamatta olevassa keskinäisessä pelissään. Ja että Seniors voittaisi kaikki loput ottelunsa ja että PuB ja LePy häviäisivät kaikki muut kuin keskinäiset ottelunsa. Ja Seniorsien olisi lisäksi voitettava LePy-matsinsa vähintäinkin seitsemällä pisteellä, koska LePy voitti syksyn kohtaamisen kuudella pisteellä. Eli Seniorsien lohkovoitto on lähinnä vain teoreettinen mahdollisuus. Sen sijaan PuB:lla ja LePyllä on kutakuinkin tasaiset
mahdollisuudet lohkovoittoon. KY-kori ja LoU voivat yltää enää korkeintaan lohkon kakkossijalle, ja sekin edellyttää paljon "apua" muiden joukkueiden keskinäisten pelien taholta.
Kaikki viisi tässä esiteltyä joukkuetta voivat siis yltää nousukarsintoihin. Toinen juttu onkin sitten se, että kannattaako yhdenkään näistä joukkueista haikailla tosissaan kakkosdivariin nousua. Nämä jengit edustavat kyllä kunnialla hyvää kolmosdirretasoa, mutta kakkosessa voisi tulla ankea kausi eteen. Ainakin vaatisi lisävoimien rekrytointia tai melkoista kehitysharppausta joka porukalta.
===================================================================