perjantai 12. maaliskuuta 2010

LePy - Seniors 13.3.2010



Ennakkotunnelmat:
http://www.koripallo.com/ III-divari-palstalla tälläistä turinaa:
Nimimerkki Burman Simpanssi kirjoitti:
"Seniors voitti eilen KY-Korin jotain 8 allekirjoittaneen poissaollessa. Teoreettiset mahikset karsintoihin vielä on, mutta sanoisin, että käytännössä Lepyn ohittaminen sarjataulukossa kaatui Lepyn voittoon Lousta. Lepy ei häviä Hukille, sen verran aneeminen hukkalauma on."

Tämän Sykki-leirin karsean sumutusyrityksen paljasti Vekaran:
"Huhhuh! Nyt pelataankin KOVAA peliä. Burman Simpanssin viesti on mitä loistavinta BS-talkia.Seniors on SITTENKIN ihan täpöllä tunkemassa nousukarkeloihin mukaan.He ovat vain aiemmin antaneet ymmärtää, että muka ymmärtävät antaa muiden tapella karsintapaikoista. Hieno taktinen veto, jolla on yritetty saada LePy-leiri tuudittautumaan VAARALLISEEN turvallisuuden tunteeseen. Huippusalainen Seniors-nousutyöryhmä on selkeästikin pannut merkille Hukkien roimasti parantuneet loppukauden otteet. Vai että "aneeminen", anna mun kaikki kestää. Uskomattoman nerokasta sumutustaktiikkaa. Seniors siis tulee lauantain LePy-matsiinsa aivan varmaan kovat piipussa tavoitellen vähintäinkin seitsemän pisteen voittoa.Ja piristynyt Hukka-lauma hoitaa sitten viimeisen silauksen tässä kieroakin kierommassa viime hetken koukkausliikkeessä, jolla Seniors kiilaa vielä kalkkiviivoilla nousukahinoihin mukaan. Yleisön kannattaa tulla ajoissa lauantain matsiin Leppävaaran hallille. Esimerkiksi KaU:n tarkkailuryhmä on jo tehnyt ennakkovarauksia kolmen penkkirivin verran."

Loppulätinät:
Tulos: 63-73 (13-24, 32-33, 45-52)
Seniors on nyt ISON askeleen lähempänä kakkosdivaria.
LePyn karsintoihin pääsy on nyt kiinni viikon päästä pelattavan kauden viimeisen, BCHukkia vastaan pelattavan pelinsä tuloksesta. Se matsi olisi sitten niinku voitettava.

LePy: N.Rantio 12/5, I.Heino 10/0, M.Haavisto 7/7, J.Somervuo 4/4, M.Konkari 9/2, R.Ranta 7/4, M.Eloranta 4/5, J.Sarasti 4/3, A.Karppinen 0/0, O.Torkkeli 3/6, G.Starre 0/2, T.Sulonen 3/3.
Seniors: L.Niskanen 2, T.Vottonen 3, E.Sahlberg 9, T.Pelkonen 9, A.Närhinen 11, L.Arte 9, P.Pelkonen 30.

LePy - Seniors 2010k kuvat
===========================================================