tiistai 25. tammikuuta 2011

LePy - Kolmoskori 30.1.2011

Ennakkotunnelmat: Kolmoskorin kevätkausi on lähtenyt liikkeelle kolmella todellisella rökäletappiolla. Viittaako tämä siihen, että heillä olisi avainpelaajia luokkaantuneina, vai mistä moinen alavireisyys sitten johtuukaan. Tämän matsin veikkaussarakkeeseen laitetaan kyllä selvä ykkönen ilman ristivarmistusta. Sen verran laajempi pelaajamateriaali LePyllä on käytettävissään, että ihan peruspelillä homman pitäsi olla hoidettavissa.
Loppulätinät: Eipä tainnut Kolmoskorilta puuttua avainpelaajia, sen sijaan puuttui vaan kaikki vaihtomiehet ihan tykkänään. Timo Turusta LePy ei saanut aisoihin tälläkään kertaa, mies teki nyt 44 pinnaa. LePyn Joonas Sarasti on ottanut nyt kahdessa viime matsissa 11 hyökkäyslevyriä peräkkäin saamatta välillä yhtään puolustuspään levypalloa. Tämä erikoinen sarja voi hyvinkin saada vielä jatkoa seuraavassa pelissä. Varsinkin jos pelikaverit auttavat asiaa sulkemalla vastustajien lisäksi Jontunkin pois puolustuslevyreistä. Toinen harvinaislaatuinen putki on meneillään Juha Lavalalla, joka upotti Kolmoskoria vastaan kaikki seitsemän kahden pisteen heittoaan, ja edellisenkin pelinsä päätteeksi yhden kakkosen. Onnistuneiden kakkosten putki on nyt siis kahdeksan osuman mittainen, ja seuraavassa matsissahan Juhalla on mahdollisuus sitä tuosta vielä kasvattaa.

Lepyn pist/lev: T.Kallio 8/9, N.Rantio 17/5, J.Latvala 16/4, A.Suursoho 8/9, J.Somervuo 15/6, A.Kähärä 6/5, R.Ranta 21/4, M.Eloranta 8/5, J.Sarasti 8/5, O.Torkkeli 6/7, J.Hyytiäinen 5/4.
Kolmoskorin pisteet: Turunen 44, J.Nieminen 12, Jaakola 9, Ruusunen 7, T.Nieminen 7.

Tässä vielä toisesta kuvakulmasta filmattuja tunnelmapaloja, joista pelin leppoisa luonne välittyy normaalia Lepy-tiivii koostetta paremmin.


LePy - Kolmoskori 2011k kuvat
====================================================================================