tiistai 1. maaliskuuta 2011

Ravens - LePy 5.3.2011

Ennakkotunnelmat: Pelataan Kokonhallissa 5.3.2011 klo 13:10, joten peli toimii oivana lämppärimatsina kello 17 samassa hallissa pelattavalle korisliigan Tarmo - Korihait matsille.
Tämän Ravens-pelin alla tekemämme vakoiluraportin tarkkuus antaa hyvän kuvan siitä kuinka tarkkaan nykyään scouttaamme tulevia vastustajiamme. Raportista löytyy tietoja jopa 34 kilometriä Porvoosta pohjoiseen sijaitsevan Pukkilan kunnan ominaispiirteistä. Saimme tietää muunmuassa, että Pukkilassa on lähekkäin alueet nimeltään Kallio ja Köpinkulma. Lisäksi havaitsimme, että Pukkilan kunnan tiedoitus pyrkii antamaan harvinaisen realistisen kuvan alueen tilasta. Kuntakeskuksen kadonnutta idylliä he kuvaavat heti etusivullaan näin: "Vastikään valmistuneet Hyvinvointikeskus Onni ja Päiväkoti Vekara tuovat uutta ilmettä muuten idylliseen kuntakeskukseen..."

Jos jotain hyvää pitää löytää edelliskierroksen Petäjä-tappiostamme, niin ainakin se aikaan sai sen, että nyt jännitystä riittää sarjan loppuun asti. M2D-nousukarsintaan pääsijät ratkeavat vasta kahden viimeisen ottelukierroksen aikana. Burman Simpanssi on kirjoittanut hyvän analyysin kp.comin keskustelupalstalle 3-divarin kärki- ja tyvipään tilanteesta kun sarjaa on pelaamatta vielä parisen kierrosta. Itse uskoisin Petäjän olevan aika vahvoilla lohkon kakkostilalle. Mutta läntätään kuitenkin "Approved"-leima BS:n kirjoitelmaan ja kopsataan sen A-lohkon nousutilannetta luotaava osio tähän:

"M2D-pyrkyrit (2 kpl):
EBT 16-3, varma karsija, tuskin häviää kaikki 3 matsiaan
LePy 15-5, jäljellä: Ravens, Superit
Petäjä 15-5, jäljellä: KY-Kori, Kolmoskori
KY-Kori 13-6, jäljellä: Lakers, Petäjä, Ravens

Ennustus: EBT:n jälkeen toinen karsijan paikka vielä avoinna. Lepyllä kaikki omissa käsissään, mikäli voitot tulee, niin karsintapaikka on heidän, kiitos 13p. voiton Petäjästä vs. 11p. tappio. KY-Korilla myös pieni oljenkorsi, mikäli voittaa loput (Petäjän yli 17p.) ja Lepy häviää molemmat, niin kylterit karsivat paikasta auringossa. Kuitenkin M2D-karsintoihin: 1. EBT 2. Lepy"

Loppulätinät:
Mikä mahalasku. Katsokaapa valokuvaosastosta tuota pöytäkirjaa. Lepyläisten komea virhepyramidi oli enää viimeistelyä vaille valmis ja siksi Aleksi lähetettiinkin kentälle hommaa hoitamaan loppuun. Ja mitä vielä, ei virheen virhettä. Eikö mihinkään voi enää luottaa.


LePy pist/lev: T.Kallio 16/2, J.Latvala 4/7, J.Somervuo 5/7, M.Konkari 8/3, A.Kähärä 0/0, R.Ranta 13/6, M.Eloranta 11/14, J.Sarasti 2/1, A.Karppinen 0/3, O.Torkkeli 0/3, J.Hyytiäinen 0/2.
Ravens pisteet: Sutela 19, Berglöf 11, Järvinen 5, J.Vuorio 17, T.Heikkilä 9, Heikkinen 10, Eklund 6.


Ravens - LePy 2011k kuvat
==============================================================================================