torstai 17. marraskuuta 2011

Orangemen - MaSu 19.11.2011


Ennakkotunnelmat:
Nyt ollaan puolessa välissä yhdeksän pelin jaksoa, jonka aikana pelataan vain yksi ottelu kotona Leppävaaran liikuntahallissa.
Neljän perättäisen vierasmatsin annos on tässä vaiheessa pelattuna. Näistä neljästä on voitettu vain yksi peli, junnupitoista Räppää vastaan Porvoossa. Ja sarjataulukossa ollaan nyt epätyypillisen vaatimattomasti sijalla kahdeksan.
Eikä homma tästä suinkaan ole mitenkään helpompaan päin menossa. MaSu pieksi viime pelissään HyPo II:n jotain viiskyt. Malmilaiset tuntuvat olevan siis täydessä vireessä tällä hetkellä.
Viime kaudella Orangemen voitti MaSun täpärästi parilla pisteellä Malmilla, mutta Leppävaarassa tulikin sitten keväällä takkiin jo jotain kolkyt.
Orangemen on joutunut pelailemaan viime aikoina kuudella tai seitsemällä miehellä, eikä sellainen voi olla näkymättä otteluiden loppuhetkillä jonkinasteisena hyytymisenä.
Nikelle tulee lauantaina (jos vaan pelaavaan kokoonpanoon mahtuu) sata divarimatsia täyteen miesten edustusjoukkueessa. Hän on nykyisestä pelaajistosta kolmantena konkarilistalla. Konkarien konkari on tietysti itse M.Konkari, jolla pelejä on takana (ja edessä) useampikin sata. Mikolle lauantain matsi on peli numero 120.

Peli parhaaseen katseluaikaan 19.11.2011 klo 17:30. Paikkana Leppävaaran liikuntahalli.
Hurjaa tsemppiä ja kovaa kannustusta kaivataan vaan, niin eiköhän MaSu kaadeta.

Loppulätinät:

Orangemen pist/lev: N.Rantio 28/12, O.Torkkeli 0/6, M.Konkari 13/5, M.Eloranta 19/13, J.Hyytiäinen 0/1, J.Lygdman 17/3.

MaSu pisteet: Vuolle 9, Lindqvist 19, Holmberg 8, Rinta-Filppula 2, Rivalevskis 6, Laurila 6, Koskela 17

Molemmilla joukkueilla oli jalkeilla lähestulkoon minimimiehitys. MaSulla alkuunsa seitsemän pelaajaa ja LePyllä juuri ja juuri kuusi. LePyn Jaakko Hyytiäinen, joka vielä edellisessä matsissa raatoi 40 minuuttia, teki 19 pistettä ja otti 10 levypalloa, pystyi tuuraamaan Torkkelin Ollia nyt vain seitsemän minuutin verran. Neljä muuta Orangemeniä joutui pelaamaan täydet 40 minuuttia ilman vaihtoja. MaSun vähistä miehistä Lindqvist joutui loukkaantumisen takia sivuun jo kolmannen jakson alkuminuuteilla. Ja viimeiset puolitoista minuuttia MaSu veti viidellä, kun Koskelalle tuli virhetili täyteen.

LePy - MaSu 2011s matsin valokuvat.
================================================================