tiistai 13. maaliskuuta 2012

Orangemen - Pantterit 17.3.2012

Ennakkotunnelmat:

Syyskierroksen 21 pisteen voitto Pantterista ei merkitse ensi lauantain ottelussa enää yhtikäs mitään. Pantskut on voittanut kolme viimeistä otteluaan ja jokin aika sitten voittivat jopa Seniorsitkin näiden omassa Sykki-salissa. Syksyn matsin puoliajalla Herttoniemessä tilanne oli vielä pinnan verran Panttereiden eduksi, mutta toisella puoliskolla Orangemenin peli alkoi todella kulkea ja kaksi viimeistä jaksoa kirjattiinkin sitten LePylle 7-20 ja 4-13.

Pantterit (7.) on viimeaikaisten voittojensa myötä hivuttautunut jo pari pykälää LePyä (9.) ylemmäksi sarjataulukossa

Toivotaan, että LePyn peli loksahtaisi kohdalleen taas neljän tappiollisen matsin jälkeen.
Viime matseissa vastustajien kannustajat ovat pitäneet ihan kiitettävästi mekkalaa katsomossa, jopa Leppävaarassakin. Joten nyt jos koskaan olisi pieni kannustuksen lisäannos paikallaan lepyläistenkin leiristä. Kauden kolme viimeistä ottelua siis kaikki kotisalissa ja vielä mukavasti viikon välein.

Pantterit lauantaina 17.3.2012 Leppävaaran liikuntahallissa ihan parhaaseen katseluaikaan klo 12:30.

Loppulätinät:

Orangemen pist/lev: N.Rantio 6/4, H.Kannelsalo 6/2, O.Torkkeli 13/11, J.Sarasti 9/6, M.Eloranta 17/15, J.Hyytiäinen 8/7.

Panttereiden pisteet: L.Heino 6, P.Vatanen 13, A.Marchenko 25, A.Tanner 15, T.Salminen 7, J.Karjalainen 10.