torstai 12. maaliskuuta 2015

12-Pack - LePy 13.3.2015



Ennakkotunnelmat:

LePy on kohdannut ToPoLa 12-Packin kolme kertaa 3-divarissa, ja poistunut yhtä monta kertaa voittajana parketilta. Nykyään kakkosdvarissa hääräävän ToPoLan ykkösjengin kanssa meillä onkin ollut yleensä enemmän vaikeuksia ja voitot harvassa.
12-Pack hävisi syyskierroksen ottelunsa Leppävaarassa selkein lukemin 73-47. Täytyy kuitenkin pitää mielessä, että he olivat matkassa ilman muutamaa kokeneemman kaartin pelaajaansa.
Tämä Lauttasaaren kakkosjengi ovn sukkuloinut viime vuosina kolmos- ja nelosdivarin välillä, eikä helppoa tunnu olevan kolmosessa tälläkään kaudella. Ovat voittaneet vasta kolme ottelua.  Pari kertaa uhrina on ollut sarjan ehdoton hännänhuippu HNMKY Taivallahti ja kertaalleen Ravens.
Tämä kevätkierroksen kohtaaminen ei tule kuitenkaan olemaan LePylle mikään läpihuutojuttu, jos 12-Pack saa kaikki avainpelaajansa peliin.  Ja varsinkin jos yli kaksimetrinen Olli Anttila jatkaa syksyn ottelussa esittämäänsä mainiota sentteripeliä.
LePy vaikuttaa näin ennakkoon katseltuna  hyvinkin selkeältä voittajasuosikilta, mutta niinhän se vaikutti Taivallahteakin vastaan, ja turpiin tuli jotta pätkähti.
Kävi 12-pack-matsissa sitten niin tai näin, LePy sijoittuu lohkossa johonkin sijoille 3-7.
Jos LePy voittaa perjantaina tämän kauden viimeisen ottelunsa, niin lopullinen sijoitus lohkossa voikin yllättäen olla jopa kolmaskin. Malibu, HyPo II, LePy ja KY-kori saattavat kaikki hyvinkin päätyä 13/9 W/L-rekordiin. Silloin tarkasteltaisiin myös keskinäisten otteluiden tuloksia, ja niissähän LePy on aika vahvoilla näihin kolmeen muuhun jengiin nähden. Hyvinkääläisillä on tosin vielä kaksi peliä jäljellä, ja jos he voittavat ne molemmat, niin kolmossija on heille sitten varma juttu.

Ottelu pelataan LePyn treenivuorolla Tapiolan urheilupuiston Summahallissa  perjantaina 13.3.2015, ja kappas vaan - parhaaseen katseluaikaan klo 20:15.

Loppulätinät:



LePy pist/lev: T.Salin 0/2,  J.Hyytiäinen 8/4,  I.Heino 8/3,  N.Rantio 13/5,  M.Eloranta 14/8,  J.Sarasti 4/3,  O.Torkkeli 8/11,  M.Raatikka 6/7,  J.Kilpelä 13/10,  A.Karppinen 4/1.

12-pack pisteet: J.Uski 6,  J-P.Sipponen 1,  J.Wilska 11, S.Kokkomäki 8,  O.Anttila 14,  S.Vähäsoini 3,  M.Leppälä 0,  A.Pojonen 2.

2015k 12-Pack kuvat 

12Pack-LePy_2015k
========================================================================