tiistai 19. tammikuuta 2016

LePy - Seniors 23.1.2016


Ennakkotunnelmat:

SYK Seniorsin ja LePyn keskinäisten otteluiden voitot viimeisen kymmenen vuoden ajalta ovat tällä hetkellä 5/2 haagalaisjoukkueen eduksi.
Syyskierroksen peli Vuosaaren liikuntahallissa tuntui kääntyvän toisella puoliskolla  LePyn eduksi, kun parhaimmillaan johtomme oli jo 13 pistettä. Mutta niin vaan Seniors tuli rinnalle ja ohi, ja voitti ottelun lopulta lukemin 65-60.
Kolmentoista pelatun kierroksen jälkeen Seniors ja LePy ovat sijoittuneena sarjan keskikastiin.

LePyn puolustuspään pelaamisesta ei varmaankaan sen suurempaa moitittavaa tällä hetkellä löydy. Kovimmatkin vastapuolen joukkueet on pystytty pitämään matsissa kun matsissa minuuttikaupalla ilman pisteitä.
Suurin ongelma meillä tuntuukin olevan se vanha tuttu juttu, eli heikko heittopeli. Hyvistäkin paikoista heittoja missataan alokasmaisesti. Viime viikon pelissä tehtiin kauden pohjanoteeraus, kakkoset 12/41 eli kakkosten heittoprossaksi tuli surkea 29.
LePyssä on Helat-niminen naisten joukkue jo olemassa. Mahtaisivatkohan naiset millään luopua joukkueensa nimestä. Tuo nimi kun sopisi erityisen hyvin miesten joukkueelle.

A-lohkossamme häntäpään joukkueet ovat osoittaneet pieniä piristymisen merkkejä, joten sarjapisteet lauantain matsista kelpaisivat oikein hyvin varmasti niin LePylle kuin Seniorsillekin putoamisuhan loitolla pitämiseksi.
Emme yllättäen saaneetkaan toiveestani huolimatta hallin katsomoa ihan täyteen viime viikon kotipeliin. Nyt jos saataisiin halli edes puolilleen, mutta sitten sitäkin fanaattisempia kannattajia, niin eiköhän taas vaihteeksi voittokin irtoaisi.

Peli Leppävaaran liikuntahallissa lauantaina 23.1.2016, parhaaseen katseluaikaan klo 10:15.

Loppulätinät:

Keskinäiset kahinat nyt jo 6/2 Seniorsille.


LePy pist/lev: T.Salin 3/3,  I.Heini 8/2,  M.Haji 10/3,  M.Poutanen 2/2,  J.Sulonen 6/1,  M.Eloranta 8/9,  J.Sarasti 6/8,  J.Kilpelä 5/6,  A.Karppinen 2/6,  R.Omar 0/5.

 2016k Seniors kuvat

LePy-Seniors_2016k
===================================================================================