sunnuntai 6. tammikuuta 2019

JaKaRi - LePy 12.1.2019

Ennakkotunnelmat
Syyskaudella LePyllä oli vain kymmenen peliä, kun Lakers-matsi jäi pelaamatta pelipaikan tuplabuukkauksen takia. Näin ollen kevätkaudelle jäi pelattavaksi 12 ottelua, ja sehän meille sopii.
Järvenpääläisjoukkue JaKaRi on avausvastustajamme kevätkauteen lähdettäessä. Syksyn keskinäisessä kohtaamisessa LePy hallitsi ottelun alkua. JaKarin parhaat hetket osuivat toiseen neljännekseen. Jakso JaKarille 9-24, ja vieraat hilutuivat jo kahdeksan pisteen johtoon puoliaikataukoon mennessä. Sen jälkeen pelailtiin tasaisissa merkeissä ottelun viime minuuteille asti LePyn kuroessa eroa umpeen hitaasti, mutta epävarmasti.  LePy käänsi pelin edukseen vasta parin viimeisen minuutin aikana.
JaKaRi (7.) ja LePy (6.) edustavat nyt kevätkaudelle lähdettäessä B-lohkon keskikastia. LePyllä V/T-lukema on hieman parempi, mutta JaKaRilla puolestaan on selvästi parempi korisuhde.
Peli Järvenpäässä Koivusaaren koulussa lauantaina 12.1.2019, parhaaseen katseluaikaan klo 18:15.

Loppulätinät

LePy pist/lev: T.Salin 0/3,  I.Heino 5/1,  N.Rantio 5/11,  M.Eloranta 12/13,  J.Sulonen 8/6,  R.Ranta 11/6,  A.Aladin 8/6,  S.Ryynänen 2/1.

JaKaRi pisteet: Niittyjoki 0,  Mäntylä 20,  Koukkari 14,  Mäkinen 6,  Turunen 20,  Keinänen 2,  Pakarinen 13,  Niemelä 7.