keskiviikko 6. maaliskuuta 2019

LePy - ToMPo 10.3.2019


Ennakkotunnelmat
Kotimatsi ja ennakkoarvioissa itseämme heikompi vastustaja. Mikä voisi mennä pieleen? No kaikki, jos minulta kysytään.
Sarjataulukossa toiseksi viimeisenä, sijalla 11 majaileva ToMPo (V/T 3/14) vaikuttaa tosiaan moneltakin kantilta katseltuna LePyä (V/T 8/9) heikommalta porukalta. LePy on voittanut kaikki kolme aiempaa keskinäistä ottelua. Tämän kauden kaikissa tilastokategorioissa olemme ToMPon edellä. 
Kaikki tuntuu siis pedatulta LePyn voittoa ajatellen. Mutta eipä nuolaista ennen kuin tipahtaa, vaan siirtykäämme nyt kylmän rauhallisesti "juu juu mutta" osioomme. 
Juu juu mutta, syksyn keskinäinen otteluhan oli äärimmäisen tiukka - LePy klaarasi sen hikisesti rimaa hipoen upottamalla viime sekunttien unelmaheitot sekä varsinaisella peliajalla että jatkoerässä.
Juu juu mutta, mehän hävisimme kevätkierroksella JaKaRille 31 pisteen verran, kun ToMPo puolestaan pärjäsi järvenpääläisjoukkuetta vastaan huomattavasti paremmin häviten vain 13 pisteellä.
Juu juu mutta, ToMPollahan on useampiakin Korisliiga- ja ykkösdivaritaustaisia pelaajia rosterissaan, ja jos vain saavat kaikki kovimmat pelurinsa Leppävaaran reissullensa mukaan, niin LePy voikin äkkiä taas olla altavastaajan asemassa.
Juu juu mutta, ToMPohan pelaa selkä seinää vasten taistellessaan putoamispeikkoa vastaan, joten joukkue tulee matsiin aivan varmaan sata lasissa apinan raivolla hullunkiilto silmissään jne. jne...
Peli Leppävaaran liikuntahallissa sunnuntaina 10.3.2019, parhaaseen katseluaikaan klo 12:15. 

Loppulätinät




LePy pist/lev: T.Salin 6/5,  I.Heino 17/6,  M.Eloranta 8/13,  J.Sulonen 19/16,  A.Aladin 21/11,  S.Ryynänen 14/12,  J.Järvinen 7/3.

ToMPo pisteet: E.Huitti 15,  J.Suhonen 15,  I.Halinen 8,  T.Päivinen 7,  V.Kotimäki 3,  T.Auresalmi 11.

2019k LePy - ToMPo kuvat ja tilastot
=================================================================================