maanantai 4. joulukuuta 2023

LePy - Honka 3 9.12.2023

 

Orange-tiiviin toimituskunnan puppugeneraattori alkaa jo olla parhaat päivänsä nähnyt (kuten olette varmaan jo huomanneetkin). Pyysimme siis vaihtelun vuoksi chatGPT-nimistä tarinaniskijää syyskauden viimeistä otteluennakkoa väsäämään.

Muotoilimme kirjoitustehtävän tälleensä:
Kirjoita tulevasta kolmosdivisioonan koripallo-ottelustamme ennakkokatsaus. Joukkueemme on nimeltään Leppävaaran Pyrintö eli LePy. Joukkueemme on eteläisen alueen B-lohkossa nyt sarjataulukon pistetilanteessa kolmanneksi viimeisenä. Vastustajajoukkueen nimi on Honka 3. Pelipaikkana on Viherlaakson lukio Espoossa 9.12.2023. Honka 3 on kohdattu 3-divisioonassa kerran aiemmin. Syksyllä 2020 käydyn ottelun voitti Honka 3 lukemin 70-63. Lisätietoja joukkueista on löydettävistä internet-sivuilta https://tulospalvelu.basket.fi/category/34!etekp2324/tables seka vekaran.blogspot.com.


Ja tällaista tavaraahan se tekoälli sitten suolsi (Orange-tiiviin henkilökunnalle on kuitenkin jo ehditty antaa lomautusvaroitus):


Ennakkokatsaus: Leppävaaran Pyrintö (LePy) vs. Honka 3

Tuleva kolmosdivisioonan koripallo-ottelu Leppävaaran Pyrinnön ja Honka 3:n välillä lupaa jännittävää kohtaamista, kun joukkueet kohtaavat uudelleen Viherlaakson lukion parketilla Espoossa 9. joulukuuta 2023. LePy lähtee otteluun B-lohkon kolmanneksi viimeisenä, tavoitteenaan kuroa kiinni eroa sarjataulukossa ja napata tärkeitä pisteitä Honka 3:sta vastaan.

Aiempi kohtaaminen näiden kahden joukkueen välillä syksyllä 2020 päättyi Honka 3:n voittoon lukemin 70-63. Tämä luo odotuksia tiukasta ja kiihkeästä kamppailusta, kun joukkueet kohtaavat jälleen kentällä.

LePy on näyttänyt kykynsä kilpailla tasaisesti, vaikka sarjataulukossa sijoitus ei olekaan suotuisin. Joukkueella on potentiaalia ja halua kääntää tilanne voitokseen, ja ottelu tarjoaa heille mahdollisuuden osoittaa kehitystään ja parantaa asemiaan sarjataulukossa.

Honka 3 on varmasti valmis taistelemaan vahvasti, muistellen aiempaa voittoaan LePyä vastaan ja pyrkien toistamaan menestyksen. Heidän kokemuksensa ja aiempi menestyksensä antavat heille itseluottamusta, mutta LePy tulee varmasti haastamaan heidät kovasti.

Fanit voivat odottaa intensiivistä ja vauhdikasta ottelua, kun molemmat joukkueet pyrkivät pitämään hallussaan pelin hallintaa ja kääntämään tilanteen eduksiinsa.

Tarkempaa tietoa joukkueista, pelaajista ja ottelun etenemisestä voi seurata ottelupäivänä ottelun tulospalvelusivustolta täältä ja myös vekaran.blogspot.com -sivustolta, josta löytyy mahdollisesti myös otteluraportti ja tarkempaa analyysia ottelusta.

Ottelu lupaa jännitystä ja tiukkaa kamppailua, ja molemmat joukkueet pyrkivät varmasti antamaan parhaansa kentällä tavoitellessaan voittoa ja sarjataulukon parempaa sijoitusta.

No niin, tässä vaiheessa on ihan pakko tehdä vielä pieni ihmistyövoiman hyödyntämiseen perustuva interventio ja ilmoittaa ainakin ottelun paikka ja ajankohta perinteiseen tyyliimme:


Peli Viherlaakson lukiossa lauantaina 9.12.2023, parhaaseen katseluaikaan klo 13:30.

Loppulätinät

LePy pist/lev: J.Sulonen 15/10, Alvar Aladin 6/4, R.Omar 13/2, T.Hujanen 6/0, A.Pratchett 0/1, O.Kaisti 12/6, A.Pihlström 3/6, J.Leppänen 0/2, S.Still 7/7.

Honka3 pisteet: N.Juntunen 0, M.Rosvall 4, Veikko Vanjoki 7, Viljami Vanjoki 18, T.Kasko 0, L.Saarela 9, T.Laitinen 24, A.Kasko 20.

2023s Honka 3 kuvat ja tilastot