maanantai 22. tammikuuta 2024

WB Legends - LePy 23.1.2024

 


Syyskautensa 5-6 V-T-rekordilla kahlanneet WB Legends ja HyPoll ovat D-lohkon joukkueista ainoat, joiden otteluiden korisuhde oli positiivinen, eli tehtyjä pisteitä oli enemmän kuin päästettyjä. WB Legends -nimistä joukkuetta emme ole aiemmin kohdanneetkaan. LePy on ottelussa ilman muuta altavastaajanan asemassa, koska Legends klaarasi syyskauden koitoksensa paremmin kuin me omamme, ja on lisäksi napannut reilun voiton kevätkauden avausottelussaan Lohjalla lukemin 70-89. Lepy puolestaan avasi kevätkautensa murskatappiolla, kun Dynamo hurjasteli Karakallion tulostaululle tylyt 55-97 loppulukemat.

Kevään avausottelu sujui siis osaltamme surkeatakin surkeammin, ja olemme nyt ensimmäisen sarjakierroksen päätteeksi D-lohkon  pahnan pohjimmaisena sijalla 12.  Tässä tukalassa tilanteessa Orange-tiiviin toimituskunta päätti kääntyä tekoälyn puoleen lohtua ja viisaita ajatuksia saadaksensa. Pyysimme että chatGPT kertoisi meille kolme sananlaskua. Vastaus tuli kuin apteekin hyllyltä.

"Tottahan toki, tässä kolme erilaista sananlaskua eri teemoista:
    Älä anna periksi, kunnes olet yrittänyt kaikkesi.
    Joka toisen puolesta kuopan kaivaa, se itse siihen lankeaa.
    Parempi yksi lintu kädessä kuin kymmenen oksalla."


No juu, eiväthän nuo nyt ihan perinteisintä mallia noista tunnetuimmista sanalaskuista edusta, mutta näillä kuitenkin mennään kohti uusia koettelemuksia.

Peli Vuosaaren lukiossa tiistaina 23.1.2024, parhaaseen katseluaikaan klo 19:30. 

Loppulätinät

LePy pist/lev: M.Eloranta 8/11, J.Sulonen 16/5, R.Ranta 6/4, Alex Aladin 8/8, Alvar Aladin 12/8, R.Omar 9/3, T.Hujanen 0/5, A.Pratchett 2/7, O.Kaisti 4/6, A.Pihlström 6/2, S.Still 0/2.

WB Legends pisteet: W.Tammi 0, V.Metsi 5, J.Vaissalo 2, R.Azubalis 8, L.Laaksonen 10, J.Ropo 9, D.Lindqvist 9, K.Straih 16, A.Heinonen 7.

2024k WB Legends kuvat ja tilastot