sunnuntai 1. syyskuuta 2024

Alkuhöpinät 2024-2025

Edellisen syksyn vaisujen esitysten myötä jouduimme kevätkaudeksi alempaan loppusarjaan taistelemaan putoamista vastaan. Ja ihan hyvin jengi taistelikin, sarjapaikka varmistui lopulta jopa ihan reilulla marginaalilla.
Tänä syksynä ylempään loppusarjaan pääseminen, eli A-lohkossa kuuden parhaan joukkoon sijoittuminen on tietysti tavoitteena joka joukkueella. Sinne yltäminen olisi melkoinen uroteko joukkueeltamme, varsinkin kun joudumme nyt kehiin ilman pelitossunsa naulaan ripustanutta Elorannan Mikkoa.

A-lohkon joukkueiden viime kauden meriitit:
1.  PuHu 2              2-div. 11.
2.  Malibu               3-div.  3.
3.  Sykki Seniors     3-div.  5.
4.  MuKi III             3-div.  6.
5.  Kakkoskori         3-div.  7.
6.  Seamen             3-div. 11.
7 . LePy                  3-div. 13.
8.  HyPoII               3-div. 16.
9.  Aalto Buckets     3-div. 19.
10. LoU Basket        3-div. 20.
11. BC Unelma        4-div.  1.
12. Ming Dynasty    4-div.  2.

Punaportin Blues sijoittui viime kaudella kolmosdivarissa sijalle 15, mutta on näköjään luopunut sarjapaikastansa kolmosessa ja lähtee rakentamaan hämeenlinnalaisen koriksen uutta tulemista vitosdivarista käsin. Shawn Huff koritehtaili Kisiksen viime kauden päätteeksi kolmosdivarin mestariksi, mutta joukkue ei halunnut nousta kakkoseen vaan jatkaa kolmosessa tälläkin kaudella. Kakkoseksi sijoittunut karkkilalaisjoukkue Himpulat sen sijaan käytti oman nousuoptionsa ja pelailee tällä kaudella kakkosdivarissa.
LePy aloittaa kautensa 15.9. Otaniemessä Aalto Bucketsin vieraana. Ensimmäinen kotiottelumme on sitten 22.9. Karakalliossa, jonne vieraaksi saapuu LoU Basket Lohjalta.

Uskoo ken jaksaa.