tiistai 24. tammikuuta 2012

Härät - Orangemen 25.1.2012

Ennakkotunnelmat:
Kyntääkö oranssi pursi syvällä?
Hyytyykö oranssi venho talven kiristäessä otettaan?

Joko on aika kaivaa oranssit pelastusliivit esille ja puhaltaa hätäpilliin?

Ei kai vaan tämä alkujorina ole jotain onnetonta tekotaiteellista shaissea?

No kyllä, ihan sitä ihteensä tosiaan on. Koris ja soutu ovat nimittäin täysin eri lajeja. Soudussahan on esimerkiksi airoilla varsin merkittävä rooli, kun taas koriksessa airoista on lähinnä vain haittaa, vaikkei niiden käyttöä kai ole säännöissä erikseen kiellettykään.

Keskiviikon pelissä kohtaavat kaksi joukkuetta, joiden tämän kauden otteita voi hyvällä syyllä kutsua ailahteleviksi. Osa matseista voitetaan mennen tullen ja sitten taas rämmitään häntäpään porukoitakin vastaan. Härät vieraili syksyllä Leppävaarassa kovin junnupitoisella kokoonpanolla ja he jäivätkin sillä kertaa aika totaalisesti Orangemenin jalkoihin. Mutta tämä kevätkauden matsi voi olla kyllä taas jo ihan oma lukunsa, etenkin jos Härät turvautuu tällä kertaa kokeneempien namikalaispelureiden apuun.
Peli Malmin palloiluhallissa 25.1.2012 siis todella "parhaaseen" katseluaikaan klo 20:30.

Loppulätinät:
Nuorella porukalla Härät pelasi taas kuten syksylläkin, mutta vaan huomattavasti vauhdikkaammin ja tehokkaammin tällä kertaa.
Robin meni sitten vaihtamaan voittavan ruokavalion. Ennen El Tahto matsia hän vetäisi ranskalaiset naamaan ja itse matsissa tulostaululle 19 pointsia. Härkiä vastaan hän lähti harkitsemattomasti kokeilemaan muutettua menua ja tuloksena oli heti huomattavasti vaatimattomammat 3 pistettä. Seuraavaan matsiin Robin on kyllä ehdottomasti tuotava Mäkkärin kautta.


Orangemen pist/lev: N.Rantio 10/6, H.Kannelsalo 6/7, O.Torkkeli 6/5, J.Sarasti 6/5, M.Konkari 10/7, M.Eloranta 18/6, R.Ranta 3/4, J.Hyytiäinen 8/6.

Härät pisteet: K.Clement 18, H.Clement 3, M.Vallila 10, E.Clement 8, R.Lindorfs 2, K.Kallela 17, A.Keskitalo 6, K.Virtanen 8, T.Takala 7, S.Lehtonen 6.

Härät - LePy 2012k matsin kuvat
===================================================================================