maanantai 18. maaliskuuta 2024

LePy - ToPoLa Top Gun 24.3.2024

 


Hieman yllättäen ToPoLa Top Gun ja LePy ovat seitsemän pelatun ottelukierroksen jälkeen tarranneet tiukimmin kiinni D-lohkon "mestaruudesta". Molempien V-T-saldo on kevään osalta 5-2, mutta Top Gun on paremman korisuhteensa ansiosta nyt sarjataulukossa ykkösenä. Syyskaudella joukkueet olivat B-lohkon pohjasakkaa ja sijoittuivat lopulta sarjataulukossa häntäpäähän, LePy sijalle 10 ja Top Gun sijalle 11.  Syksyllä Top Gun pystyi voittamaan vain kaksi otteluaan, LePyn ja KaVon. Lauttasaarelaiset ovat vieneet voiton kahdesta viimeisimmästä keskinäisestä kohtaamisestamme. Vaikuttaa kovasti siltä, ettei LePy tälläkään kaudella ole saanut oikein mitään hyötyä kotisalissa pelaamisesta. Kotiotteluidemme voitto-tappio-saldo on tämän kauden osalta melko surkea 2-7. Onneksi sentään vierasmatsimme (V-T 6-3) ovat sujuneet huomattavasti voittoisammin. Nyt LePyllä on kuitenkin kohtuullisen hyvä tilaisuus tilastojen kaunisteluun. Top Gun pitäisi olla kaadettavissa ilman sen suurempia taikatemppuja, vaikka D-lohkon kärkipaikalta tähän otteluun tuleekin. Gunnareiden peli on takellellut kevätkaudella pahiten Hyvinkäätä ja Taivallahtea vastaan, ja WB Legendsinkin voittivat vain vaivaisen pisteen erolla. Sunnuntain ottelun voittaja saa pitää D-lohkon kärkipaikkaa hallussansa yksin ainakin hetken aikaa.

Peli Karakalliossa sunnuntaina 24.3.2024, parhaaseen katseluaikaan klo 17:30.

Loppulätinät

LePy pist/lev: M.Eloranta 9/18, J.Sulonen 4/3, R.Ranta 15/3, Alex Aladin 10/5, Alvar Aladin 3/5, R.Omar 7/5, T.Hujanen 3/4, O.Kaisti 13/5, A.Pihlström 0/2, R.Jahan 22/4.

Top Gun pisteet: N.Powell 18, O.Pesonen 18, N.Rasi 3, M.Korvenoja 6, J.Harju 4, J.Wilska 5, J.Sarasto 16, K. Kotamäki 13.

Orange-tiiviin toimituksen seinältä on Stubbin muotokuva siirretty varastoon ja sen tilalle on ripustettu tällainen paremmin ajan henkeen sopiva teos. 


2024k Top Gun kuvat ja tilastot