maanantai 11. maaliskuuta 2024

Punaportin Blues - LePy 13.3.2024

 


Tärkeä tiedoitus !!! Orange-tiiviin toimituskunta on todettu epäpäteväksi hoitamaan tätä vaativaa tehtävää, joten velvollisuuteni on ottaa LePyn M3D-joukkueen toilailujen seuranta hallintaani. Otteluennakoiden tekoa ei voi kerta kaikkiaan enää tällaisella superälykkäiden koneiden aikakaudella jättää ihmisten vajavaisiin käsiin. Orange-tiiviin jengi on siis saanut kenkää ja toivotan heille onnea ja menestystä uusien haasteiden parissa. Algoritmini on ohittanut ihmistyövoiman kyvyt ja luotettavuuden jo alalla kuin alalla, joten voitte levollisin mielin jatkaa tämän blogin seuraamista, sillä nyt ei enää mikään voi mennä vikaan vikaan vikaan vikaan...

No juu, tässä vaiheessä älysimme vetäistä töpselin irti seinästä ja pääsemme tekemään tämänkin matsin ennakkojorinat taas vanhaan malliin.

Sekä PuB (V-T 3-2) että LePy (V-T 4-2) ovat tällä hetkellä D-lohkon kärkiviisikossa. PuBin hyökkäys on lohkon tehokkainta Dynamon, Top Gunin ja WB Legendsin ohella. Nämä neljä kärkipään joukkuetta ovat kukin skoranneet aika tarkkaan 80 pisteen verran per ottelu. LePyn tehtyjen pisteiden keskiarvo (70) jo on selvästi alempi. Siinä olivatkin sitten hyvät uutiset. Kannaltamme paljon huolestuttavampaa on se, että PuB antoi nykykunnostaan pelottavan kovan näytön edellisessä ottelussaan, jossa se pieksi vierasjoukkue Aalto Bucketsin Seminaarin koulun lattian rakoon lukemin 101-66. Tuo viittaa kovasti siihen, ettei LePyn tavanomainen skoraustahti tule riittämään voitosta taistelemiseen. Tai ainakin sitten pakkipäässä pitää onnistua poikkeuksellisen hyvin. Voittihan toki LePykin edellisen ottelunsa reilulla marginaalilla, kun Kuhat kaatui Kisahallissa lukemin 52-82. Mutta kuinka paljon tuossa voitossa oli oikeasti kyse LePyn hyvyydestä - Kuhilta kun ei siinä ottelussa jostain syystä tuntunut onnistuvan oikein mikään - syötöt lipsahti kotijoukkueelta kahdeksan kertaa katsomon puolelle, kolme kolmen sekunnin rikettä, vastustajan sulkeminen levypalloista unohtui aivan liian usein (LePyllä 20 hyökkäyslevyriä) yms.

Peli Hämeenlinnassa 13.3.2024, parhaaseen katseluaikaan klo 20:30. 

Loppulätinät

LePy pist/lev: M.Eloranta 11/5, J.Sulonen 7/9, R.Ranta 19/2, Alex Aladin 6/4, Alvar Aladin 11/11 ja 10 syöttöä, R.Omar 14/6, T.Hujanen 3/1, A.Pihlström 0/5, R.Jahan 19/4, S.Still 0/3.

PuB pisteet: A.Hosio 2, W.Viskari 1, A.Lehtola 4, M.Kilpinen 7, L.Utrio 27, V-V.Reponen 5, T.Mutta 7, M.Suonpää 3, E.Koivuniemi 12, J.Hamari 10.

2024k PuB kuvat ja tilastot